Romanian
RO
Termeni si Conditii Generale
TopTermeni si Conditii Generale

VARSTA: Pentru grupele A,B,C & D, soferii trebuie să aiba peste 21 de ani . Pentru orice alta grupa auto vârsta minimă este de 25 de ani.

METODA DE PLATA: Pentru toate grupele auto un Card de Credit valabil acceptat de HERTZ trebuie prezentat pentru toate pre-autorizatiile si pentru facturarea tarifelor finale.

PERMIS DE CONDUCERE: Un permis de conducere valabil deţinut de cel puţin un an este necesar.

DEPASIRE PERIOADA INCHIRIERE: La sfârşitul perioadei `de închiriere HERTZ permite o perioadă suplimentară de 29 minute gratuite dupa care chiriasul va fi taxat cu minim o zi de inchiriere intreaga.

AMENZI DE CIRCULATIE: Toate amenzile ce rezultă din orice încălcare a legilor de pe teritoriul Romaniei în timpul perioadei de inchiriere sunt suportate exclusiv de către Chirias.

ASIGURARE: Toţi şoferii autorizati pentru conducerea autovehiculelor HERTZ sunt asigurati împotriva incendiului şi răspunderii faţă de terţi în caz de deces, rănire sau pagube materiale. Acoperirea ambelor asigurari face obiectul Termenilor si Conditiilor Generale HERTZ.

RASPUNDERE IN CAZ DE ACCIDENT (CDW): Răspunderea chiriaşului pentru daunele aduse autovehiculului HERTZ, , poate fi redusa, cu condiţia ca legile traficului roman sa nu fie încălcate, la € 600 pentru grupele A, B, C, 750€ pentru grupele D, E, F, W, L, G, Y, 900€ pentru restul grupelor, prin plata a € 11, 14 €, 18 € respectiv , pe zi (CDW). Chiriasul poate reduce răspunderea de mai sus la 100 € pentru grupele A, B, C, 150 € pentru grupele D, E, F, W, L, G, Y, şi 250 € pentru restul grupelor, prin plata suplimentara a 7 €, 10 €, 20 € respectiv (SCDW) pe zi de inchiriere.

PROTECTIE IMPOTRIVA FURTULUI (TP): Protecţia impotriva furtului este un serviciu optional care, dacă este acceptat, scuteşte chiriasul de la toate responsabilitatile financiare pentru pierderea sau deteriorarea autovehiculului HERTZ prin plata unei taxe de : 9.00 € pentru grupele A, B , C, € 10,00 pentru grupele D, E, F, W, L, H, G, Y, U şi 18 € pentru grupele P, V. Acestea exclud orice furt al obiectelor personale.

TAXA ADMINISTRARE INCIDENT: În cazul unui accident, din cauza clientului, acesta are obligaţia de a plăti la HERTZ o taxă nerambursabilă de 30 € pentru a acoperi cheltuielile de administrare.

TAXA SOFER SUPLIMENTAR: € 3 pe zi de inchiriere.

TAXA DE AEROPORT: Pentru toate inchirierile din aeroport se va aplica o taxa de 18% la tarifele de inchiriere , excluzand taxe pentru combustibil si daune asupra autovehiculului inchiriat.

COMBUSTIBIL: Pentru perioade de inchiriere de 3 zile şi mai mult, clientul va plăti in avans costul unui rezervor plin de combustibil la începutul perioadei de închiriere. La returnarea autovehicului, si numai atunci, clientul poate solicita o restituire pentru orice cantitate de combustibil ramas pentru care, daca este sub un rezervor plin, se vor aplica Taxele Serviciului de Realimentare.

TAXA SERVICIU REALIMENTARE:18 €

Scaune pentru copii: Disponibil la cerere cu o taxa de 4 €./zi

SISTEM NAVIGARE: 10.00 €/ zi, la cerere cu plata local.

LANTURI DE ZAPADA: Disponibil la cerere cu o taxa de € 3/ zi

ANVELOPE DE IARNA: 2.60 EUR pe zi pentru toate perioadele, obligatoriu incepand de la 1 noiembrie pana la 31 martie, platite local.

DISPONIBILITATE: Compania își rezerva dreptul de a furniza un model diferit decât cel care a fost rezervat inițial cu un model echivalent sau superior.

LIVRARE /RETURNARE: Fiecare LIVRARE/RETURNARE, care nu are loc la un birou HERTZ de unde s-a predat autovehiculul soferului se va aplica o taxa de €30 (rata de oraş). In afara orasului, taxa va fi € 0.40/km pentru categoriile A, B, C, € 0.90/km pentru categoriile P, V şi €0.60/km pentru alte categorii.
Taxa pentru fiecare livrare sau returnare în afara orelor de lucru va fi de €25.

ASISTENȚĂ RUTIERĂ: serviciu oferit 24 de ore, sunați la 021/405.54.54.

"RENT-IT-HERE - LEAVE-IT-THERE"SISTEM: aplicabil între staţiile HERTZ în urma unei autorizaţii scrise şi sub o taxă specială in acord cu HERTZ

INCHIRIERI IN AFARA GRANITELOR: Numai cu acordul prealabil scris al HERTZ.

TAXE: Toate tarifele de mai sus sunt supuse T.V.A. – ului și altor taxe locale