Romanian
RO
Leasing Operational
TopHertz Lease vă oferă soluţii de leasing operaţional flexibile pentru administrarea flota de autoturisme a companiei dumneavoastră. Leasingul operaţional este cea mai eficientă modalitate pentru companii de a-şi reduce resursele financiare alocate întreţinerii flotei de autoturisme şi de a se concentra asupra domeniului de activitate principal.

Leasingul Operaţional oferit de Hertz Lease vă asigură servicii suplimentare în funcţie de nevoile companiei dumneavoastră:

✔  Întreţinere totală, inclusiv Revizii Periodice şi Intervenţii Neprevăzute;
✔  Înlocuirea anvelopelor;
✔  Reparaţia caroseriei;
✔  RCA;
✔  CASCO;
✔  Asigurare pentru daunele cauzate de Incendii şi Furt;
✔  24 de ore din 24 Asistenţă Rutieră pe teritoriul ţării;
✔  Înlocuirea Temporară a autoturismului în caz de defecţiune sau accident;
✔  Înlocuirea Permanentă a autoturismului, în caz de furt sau daune totale;
✔  Managementul Accidentelor;
✔  Taxe de drum;
✔  Proceduri administrative pentru Taxe şi Înmatricularea autoturismelor.

Leasingul Operaţional vă oferă posibilitatea de a opta pentru achiziţionarea autoturismelor la sfârşitul perioadei de leasing (buyback), sau puteţi alege opţiunea "FĂRĂ RISC" returnând maşinile închiriate. Prin această ultimă opţiune, evitaţi efortul şi costurile revânzării autoturismului, în timp ce vă reluaţI activitatea cu o maşină nou închiriată.

 Avantajele Leasingului Operaţional de la Hertz Lease

✔ Toate cheltuielile aferente întreţinerii autoturismelor sunt deductibile.

✔ Înlocuirea imediată a autoturismului: înlocuirea autoturismului este disponibilă în caz de accident sau daune; astfel, activitatea afacerii dumneavoastră nu va fi întreruptă.

✔ Planificarea cash-flow-ului şi bugetului: Fără cheltuieli neaşteptate care pot modifica cash flow-ul. O singură rată fixă, lunară.

✔ Întreţineri şi reparaţii neaşteptate: compania de leasing asigură orice întreţinere şi reparaţie, atât programată cât şi neprogramată.

✔ Reducerea timpului: Simplificaţi activitatea de administrare a flotei şi diminuaţi volumul de muncă al departamentului financiar. 

✔ Concentrarea pe domeniul principal de activitate: Îmbunătăţiţi capacitatea de finanţare a activităţii principale prin eliberarea de resurse financiare semnificative.

✔ NU exista riscul valorii reziduale: achiziţionând flota dumneavoastră prin leasing operaţional, valoarea reziduală a autoturismelor este transferată imediat companiei de leasing.