Romanian
RO
Noutati
Top


Hertz accelerează pe piața de leasing operațional

31/5/2016
Sectorul este așteptat să crească în 2016 cu 13%

• Lider al pieței de rent-a-car din România, Hertz își dezvoltă business-ul de închiriere pe termen lung (leasing operațional) și va investi în 1.000 de mașini noi în acest an 
• Compania caută să genereze sinergii între serviciile de rent-a-car și leasing operațional și estimează o creștere de 25% pentru 2016, în timp ce sectorul de leasing operațional are o creștere estimată de 13% 
• Hertz lansează și serviciul premium VIP Concierge, oferindu-le clienților de leasing operațional din top și middle management mobilitate continuă, chiar și atunci când mașinile în leasing se află în perioadele de întreținere. 

Acoperirea tuturor nevoilor de mobilitate ale clienților săi este principala țintă a Hertz România pentru 2016. Compania își extinde business-ul de leasing operațional generând sinergii cu serviciul de rent-a-car, care este deja lider de piață în România. 

Business-ul de leasing operațional al companiei, Hertz Lease, are momentan o flotă de 1.600 de mașini și țintește să ajungă la 2.000 de unități la sfârșitul lui 2016, având în vedere că sectorul este așteptat să înregistreze o creștere de 13% în România, mulțumită evoluțiilor pozitive micro și macro economice.

“Modelul de business Hertz ne oferă oportunitatea de a ne asigura că nevoile de mobilitate ale clienților noștri sunt mereu acoperite. Generând sinergii împreună cu serviciul nostru de rent-a-car, putem oferi clienților de leasing operațional mobilitate instantă, chiar și în perioada de dinainte ca flota comandată să fie livrată sau pentru cazurile în care este nevoie de mașini suplimentare pentru proiecte speciale”, a declarat George Asimakis, Country Manager Hertz România

Hertz Lease are în acest moment 170 de clienți în România, variind de la multinaționale la IMM-uri locale, și estimează o creștere de 25% în 2016. Compania va investi anul acesta aproximativ 12 milioane de Euro în 1.000 de vehicule noi. 

“Am înregistrat deja o creștere de 25% în primele trei luni ale lui 2016 în comparație cu aceeași perioadă din 2015 și ne așteptăm ca ritmul să se mențină până la finalul anului, ținând cont de faptul că evoluția pozitivă a multor sectoare de business, inclusiv turismul, a stimulat închirierile de mașini, atât pe termen lung, cât și pe termen scurt”, a declarat George Asimakis, Country Manager Hertz România. 

Începând cu această lună, Hertz Lease a adăugat în portofoliul său un alt serviciu premium, VIP Concierge, dezvoltat pentru clienții din top și middle management. Serviciul asigură clienților o mașină înlocuitoare de aceeași clasă în timpul perioadelor de mentenanță sau în timpul reparațiilor pentru mașinile contractate în leasing, iar în același timp este oferit și un serviciu de tip „door to door”. 

Aceste informații sunt disponibile și pe Ziarul Financiar, Adevarul, Profit.ro, Wall-Street.ro, AdevarulFinanciar.ro, The Romania Journal, Bursa, DailyBusiness.ro.


Inapoi