Romanian
RO
Noutati
Top


Hertz România deschide un birou în Iași

1/6/2016
Estimând creșteri în regiunea istorică a Moldovei în următorii ani.

• Liderul pieței de rent-a-car a deschis al optulea birou din România, în Iași. 
• Sediul este prima prezență oficială a Hertz în regiunea Moldovei.
• Hertz oferă servicii și pentru cei care călătoresc în Iași prin intermediul serviciului de închiriere mașini de la Terminalul T3, zona sosiri. 

Hertz România, liderul pieței de rent-a-car și unul dintre jucătorii cu cea mai rapidă creștere pe piața de leasing operațional, anunță deschiderea primului birou din regiunea Moldovei, în orașul Iași. 

Localizat în centrul orașului, în Piața Unirii nr. 6, biroul va oferi clienților din Iași și din regiune servicii de închiriere de mașini pe termen scurt și de leasing operațional, asigurând mobilitate turiștilor, dar și companiilor din zonă. 

“Avem motive importante să considerăm că orașul Iași și întreaga regiune a Moldovei se vor dezvolta în următorii ani datorită turismului în continuă creștere, dar și datorită investițiilor din partea companiilor locale și internaționale. Amazon este doar una dintre marile companii care a făcut recent investiții în această zonă și se estimează că tendița va continua cu alți investitori similari. Deschidem acest birou pentru a ne îmbunătăți prezența în România pe piața de rent-a-car, dar și pentru a oferi serviciile de leasing operațional clienților din Iași și din împrejurimi”, a declarat George Asimakis, Country Manager, Hertz România. 

Biroul din Iași va oferi servicii și celor care călătoresc în Iași, direct din cadrul aeroportului, zona sosiri, terminalul T3. Compania este prezentă în România în București, unde se află sediul central, Constanța, dar și în cinci aeroporturi importante: Otopeni, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). 

Aceste informații sunt disponibile și pe Wall-Street.ro, Ziarul Financiar, FloteAuto.ro, DailyBusiness.ro, Nine O’Clock, The Romania Journal, Bursa, Transport Times, 7Est.ro, Iasi4U.roInapoi