Romanian
RO
Noutati
Top


ICAP - May 2018

13/5/2018

Suntem mandri sa fim singurii sponsori principali ai Conferintei de Management al Riscului de Creditare, organizat de ICAP Romania.

Conferinta de Credit Risk ICAP este o destinatie de neegalat pentru discutii si dezbateri despre numeroasele provocari cu care se confrunta managementul riscului de astazi, atat prin sesiunile de prezentari, cat si in cadrul oportunitatilor de networking pe care le creaza. Dispunand de lideri importanti, inovatori si factori de decizie in domeniile lor de activitate și care acopera o gama larga de subiecte, a 9-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare este locul unde se pot explora strategii noi, intelege problemele curente de afaceri, schita viitorul progres tehnologic si descoperi viitoarea harta a industriei.

ICAP Romania, membra a ICAP Group, cel mai mare grup de informatii de afaceri din Sud-Estul Europei, a organizat anul acesta cea de-a 9-a editie a Conferintei de Management al Riscului de Creditare in Bucuresti. Pentru al noualea an consecutiv au adus impreuna unele dintre cele mai productive figuri vizionare in domeniul managementului riscului de credit pe plan local si international.

In acest an, in cadrul conferintei s-au abordat cateva dintre subiectele sensibile ale momentului:

Este stabilitatea o necesitate sau un obstacol in calea oportunitatii?

Ce sacrific, cresterea sau siguranta?

Care este impactul pe termen mediu si lung al Regulamentului General pentru Protectia Datelor?

Continutul conferintei a inclus prezentari introspective privind gestionarea riscului de catre reprezentanti ai asociatiilor de afaceri, institutiilor bancare, companiilor romanesti si multinationale.Inapoi