Romanian
RO
Noutati
Top


Suntem parte din programul ACR Show your card

20/4/2018

Show Your Card este un program global de facilitati si reduceri oferite celor peste 103 milioane de membrii ai cluburilor automobilistice din Europa, USA, Canada, Mexic, Corea de Sud, Africa de Sud, Japonia si Australia.

Reducerile cuprind punctele de atractie turistica, tarife de cazare, inchirieri de automobile si alte facilitati, numai prin prezentarea Carnetului de Membru ACR.

Cum puteti profita de aceste reduceri? Ca membru al Automobil Clubului Roman puteti beneficia de toate aceste discounturi.

In ce fel se pot obtine aceste reduceri? Pur si simplu aratand Carnetul de Membru ACR (emis incepand cu 1 ianuarie 2006) cand faceti o rezervare sau doriti sa vizitati diverse obiective.

Unde se poate folosi Carnetul de Membru ACR? In momentul de fata, exista peste 20 de hoteluri participante in acest program, in Romania, iar in lumea intreaga gasim sute de hoteluri si obiective turistice unde aveti importante reduceri.

La ce reduceri ma pot astepta? Carnetul de Membru ACR va ofera reduceri de la 10% pana la 50% in intreaga lume.De asemenea, copiii beneficiaza de gratuitati.

Unde pot afla mai multe informatii? Accesand site-ul www.acr.ro sau www.showyourcard.euInapoi