Romanian
RO
Cerinte generale & Calificarile  Soferilor
Top


I: Care sunt cerintele generale pentru a inchiria o masina?

R: Un permis de conducere valabil detinut de cel putin un an este necesar.
Pentru grupele A,B,C & D, soferii  trebuie sa aiba  peste 21 de ani. Pentru orice alta grupa auto  varsta minima este de 25 de ani.
Pentru toate grupele auto un Card de Credit valabil acceptat de Hertz trebuie prezentat pentru toate pre-autorizatiile si pentru facturarea tarifelor finale.

Descarca acest fisier
I: Poate altcineva in afara de mine sa conduca masina?

R: Numai soferii mentionati in contractual de inchiriere au voie sa conduca un autoturism Hertz (vedeti si ‘’Permite Hertz soferi aditionali?‘’).

Descarca acest fisier
I: Accepta Hertz soferi aditionali?

R: Da, puteti adauga un conducator suplimentar pe contractul  de inchiriere. Acest lucru trebuie facut in momentul de inchirierii. Soferul  aditional trebuie sa prezinte un permis de conducere valabil  in momentul inchirierii .  Puteti adauga, de asemenea, un conducator suplimentar pe contractul de inchiriere pe durata  inchirierii dumneavoastra. Pentru a face acest lucru si soferul principal si cel suplimentar  pot vizita orice birou  Rent Hertz. Soferul  aditional trebuie sa prezinte un permis de conducere valabil si trebuie sa respecte restrictiile de varsta.

Descarca acest fisier
I: Care sunt costurile pentru un sofer aditional?

R: Costul zilnic este de €3 plus TVA.

Descarca acest fisier
I: Ce deposit trebuie platit?

R: La momentul inchirierii o autorizatie este obtinuta cu cartea de credit pe baza tarifelor de inchiriere estimate, plus o taxa de garantare. Acest depozit va varia in functie de locatie, marca si modelul vehiculului. Trebuie sa fie suficient credit pe cardul dvs. de credit pentru a acoperi toate taxele.
In cazul in care plata se face prin numerar, un depozit pe baza costului estimat de inchiriere, inclusiv taxe suplimentare (asigurari, suprataxe, echipamente speciale etc) plus taxa de raspundere in exces  pentru autoturismul inchiriat vor fi aplicate de inchiriere - care fac obiectul unei sume minime, variabila in functie de locatie.

Descarca acest fisier