Termeni si Conditii Generale

VARSTA MINIMA: Pentru grupele A,B si H, varsta minima este de 21 de ani, iar pentru toate celelalte grupe este de 25 de ani.

 

METODA DE PLATA: Pentru toate grupele auto, un Card de Credit valabil acceptat de Hertz trebuie prezentat pentru toate pre-autorizatiile si pentru facturarea tarifelor finale.

 

PERMIS DE CONDUCERE: Un permis de conducere valabil, emis de cel putin un an este necesar. Cetatenilor cu resedinta in tarile care nu au semnat Conventia asupra Traficului Rutier de la Viena din 1968.

 

DEPASIRE PERIOADA INCHIRIERE: La sfarsitul perioadei de inchiriere, Hertz permite predarea autovehiculului cu o intarziere de 29 minute, dupa care se va aplica o taxa de minim o zi intreaga de inchiriere.

 

AMENZI DE CIRCULATIE: Toate amenzile rezultate din incalcarea legilor de trafic de pe teritoriul Romanie  in timpul perioadei de inchiriere sunt suportate exclusiv de catre client.

 

ASIGURARE: Toti conducatorii auto autorizati pentru conducerea autovehiculelor Hertz sunt asigurati impotriva incendiului si raspunderii fata de terzi in caz de deces, ranire sau pagube materiale. Acoperirea ambelor asigurari face obiectul Termenilor si Conditiilor General Hertz.

 

RASPUNDERE IN CAZ DE ACCIDENT: Raspunderea clientului pentru daunele aduse autovehiculului poate fi redusa, cu conditia ca legile de trafic din Romania sa nu fie incalcate, la €600 pentru grupele A, B, €750 pentru grupele C, H, E, N, si €900 pentru restul grupelor, prin plata a 11€, 14€, 18€ respectiv  pe zi. Chiriasul poate reduce raspunderea de mai sus la €100 pentru grupele A, B, 150€ pentru grupele C, E, H, N, si €250 pentru restul grupelor, prin plata suplimentara a 7€, 10€ and 20€ respectiv (SCDW) pe zi de inchiriere.

 

PROTECTIE IMPOTRIVA FURTULUI: Protectia impotriva furtului este un serviciu optional care, daca este acceptat, scuteste chiriasul de la toate responsabilitatile financiare pentru pierderea autovehiculului HERTZ prin plata unei taxe de €9 pentru grupele A, B, €10 pentru grupele C, E, H, N, si €18 pentru restul grupelor. Acestea exclud orice furt al obiectelor personale.

 

TAXA ADMINISTRARE INCIDENT: In cazul unui accident, din cauza clientului, acesta are obligatia de a plati la Hertz o taxa nerambursabila de 30, pentru a acoperii cheltuielile de administrare.

 

TAXA SOFER SUPLIMENTAR: 3 pe zi de inchiriere.

 

TAXA DE AEROPORT: Pentru toate inchirierile din aeroport se va aplica o taxa de 18% la tarifele de inchiriere, excluzand taxele pentru combustibil si daune asupra autovehiculului inchiriat.

 

CARBURANT: Pentru perioade de inchiriere de 3 zile si mai mult, clientul va plati in avans costul unui rezervor plin de combustibil la inceputul perioadei de inchiriere. La returnarea vehiculului si numai atunci clientul poate solicita o restituire pentru orice cantitate de combustibil ramas pentru care, daca este un rezervor plin, se vor aplica taxele serviciului de alimentare.

 

TAXE SERVICIU REALIMENTARE: 18

 

SCAUNE PENTRU COPII: Disponibile la cere pentru o taxa zilnica de €4 pe zi.

GPS: Disponibil la cerere pentru o taxa zilnica de €10 pe zi.

ANVELOPE DE IARNA: Pentru toate perioadele €2.60 pe zi de inchiriere, si obligatoriu incepand de la 1 noiembiembrie pana la 31 martie.

 

DISPONIBILITATEA FLOTEI: Compania isi rezerva dreptul de a oferi un model de masina diferit fata de cel rezervat initial de acelasi tip de model sau superior.

 

LIVRARE /RETURNARE: Pentru fiecare Livrare/Returnare care nu are loc la un birou Hertz de unde s-a predat autovehiculul se va aplica o taxa de €30 (taxa oras). In afara orasului, taxa va fi €0.40 /km pentru categoriile A, B si H, €0.90 pentru categoriile U, V si €0.60 pentru toate celelalte categorii. Taxa pentru fiecare livrare sau returnare în afara orelor de lucru va fi de €25.

 

INCHIRIERI IN AFARA FRONTIERILOR: Aplicabil numai in urma unei autorizatii scrise si sub o taxa speciala.

 

TAXE: Toate ratele si costurile nu includ TVA.

 

ASISTENTA RUTIERA: Va rugam sa contactati Asistenta de Urgenta, serviciu non-stop, tel: +40.(0)21.405.54.54 pentru orice fel de incident sau defectiune.
Abonare la Newsletter
Aflati mai multe informatii si oferte exclusive
A aparut o eroare.
Vă rugăm să vă confirmați înregistrarea acum în e-mailul dvs.!