Siguranța are prioritate

Having as our first and foremost priority the health and safety of our customers and employees, we have changed our customer service procedures and have enhanced the cleaning and disinfection protocols we follow for every car, while we continue to work closely with the competent authorities to remain up to date regarding all the hygiene related issues.

 

Protection, Cleaning and Disinfection Measures

După fiecare închiriere, autovehiculul este supus unei proceduri riguroase de curățare, concentrata pe cele 27 puncte critice (cum ar fi mânere ușilor, volanul, frână de parcare, sistem de divertisment, chei etc.), numai cu dezinfectante omologate de Ministerul Sănătății

Am instalat paravane de protecție in fiecare sucursala, si oferim cu fiecare închiriere șervetele si gel antibacterian. In același timp, desfășuram activități de dezinfectare a suprafețelor in toate filialele noastre.
Personalul este permanent informat in privința măsurilor de siguranța luate pentru protecția acestora și a clienților. Furnizam tuturor angajaților materialele de protecție necesare (măști și mânuși de unica folosință, soluții antiseptice). In cazul in care ați făcut o rezervare fie la telefon ,online pe www.hertz.ro, sau prin unul din partenerii noștri, va sugeram sa folosiți serviciul de Online Check-in pentru a scurta procedura de preluare a autovehiculului închiriat.


Informații utile COVID-19

Abonare la Newsletter
Aflati mai multe informatii si oferte exclusive
A aparut o eroare.
Vă rugăm să vă confirmați înregistrarea acum în e-mailul dvs.!