fuel

Politica noastră privind combustibilul

Dorim să vă informăm și să ne familiarizăm cu Politica de combustibil aplicabilă clienților Hertz Romania.

Pentru inchirieri de 1-2 zile
Pentru perioade de închiriere de 1-2 zile, ar trebui să returnați mașina cu aceeași cantitate de combustibil ca cea afișată la momentul preluarii acesteia. În cazul în care îl returnați cu o cantitate mai mică, vi se va percepe valoarea acestui combustibil lipsă. În plus, se va aplica o taxă pentru „Serviciul de realimentare” care astăzi este de 18,00 EUR plus tva.

Pentru inchirieri de 3 zile sau mai multe zile
Pentru perioade de închiriere de 3 zile sau mai multe zile, vi se cere să plătiți în avans costul cantității de combustibil care se află în rezervorul mașinii închiriate la momentul preluarii acesteia. La returnarea mașinii, și numai în acest moment, puteți solicita rambursarea contravalorii combustibilului din rezervor la momentul respectiv. În acest caz, dacă cantitatea de combustibil din rezervor este mai mică decât cea plătită în avans, atunci se va aplica taxa pentru Serviciul de Alimentare, care astăzi este de 18 EUR plus TVA. Orice rambursare datorată va fi procesată prin cardul dvs. de credit/debit.

Vă rugăm să rețineți că :
1) Prețul pe litru de combustibil utilizat, este prețul mediu al combustibilului pentru zona de unde a fost închiriat mașina.
2) Costul Serviciului de Alimentare mentionat in aceasta brosura, este valabil la momentul tiparirii. Vă rugăm să consultați angajatul Hertz Romania în timpul pregătirii documentației pentru orice modificare a acestui cost.  


Beneficiați de avantajele plății anticipate pentru combustibil

Prin plata anticipată a combustibilului, economisiți timp și bani semnificativ deoarece:

  • s-ar putea să vă grăbiți să prindeți fie un avion, fie un vapor și nu doriți să pierdeți timpul la o stație de alimentare.
  • este posibil să nu fiți familiarizat cu zona din jurul locației Hertz Romania pentru returnarea mașinii și mai precis cu locația celei mai apropiate benzinării.
  • Este posibil ca stația de alimentare să nu fie deschisă în timpul întoarcerii dumneavoastră, fie din cauza orelor de funcționare (foarte rar acestea funcționează 24 de ore), fie într-adevăr poate fi închisă din cauza unei sărbători bancare/naționale, a unei greve, a unei zile de duminică etc.
  • vrei să ai toate cheltuielile tale, care decurg din închirierea mașinii, toate într-o singură factură.
  • economisiți timp când returnați mașina la birourile noastre.

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE  

De ce să plătesc în avans combustibilul?
Aceasta este o Politică care este în vigoare din 2006 și funcționează mai bine pentru dvs., Client, deoarece elimină eventualele probleme care decurg din taxele de combustibil după returnarea mașinii. Achitând în avans costul combustibilului, atunci, la returnarea mașinii, nu veți fi taxat cu niciun Serviciu de Alimentare dacă nivelul carburantului este mai mic, nici nu pierdeți timp la o benzinărie pentru realimentarea efectivă și, desigur, veți economisi mult timp la returnarea mașinii către personalul nostru.


Dacă returnez mașina cu același nivel de combustibil pe care l-am plătit în avans, mi se vor restitui banii?
Da ! La cererea dvs., întreaga sumă va fi rambursată, dar aceasta trebuie solicitată, doar în momentul returnării mașinii dumneavoastră către personalul Hertz Romania, astfel încât nivelul de combustibil din rezervor să poată fi verificat de către un angajat Hertz Romania. Vă rugăm să rețineți că nu vom putea rambursa niciun fel de sumă într-o etapă ulterioară, deoarece nu va fi posibilă verificarea cantității de carburant returnat. Orice rambursare a carburantului se va face prin cardul dvs. de credit/debit.


Dacă aduc mașina înapoi cu mai puțin combustibil decât suma plătită în avans, mi se vor restitui bani?  

DA ! Chiar și în cazul în care returnați mașina cu mai puțin combustibil decât suma plătită în avans, la cererea dumneavoastră vă vom rambursa suma corespunzătoare din combustibilul returnat. Totuși, în acest caz, veți fi taxat și cu serviciul de alimentare cu combustibil, care astăzi este de 18 EUR plus TVA. Vă rugăm să rețineți că trebuie să solicitați Rambursarea carburantului doar în momentul retunării autoturismului către personalul Hertz Romania, pentru a putea fi verificată cantitatea de combustibil returnată. Nu va fi posibil ca cererile privind rambursările de combustibil să fie tratate într-o etapă ulterioară. Orice rambursare a carburantului se va face prin cardul dvs. de credit/debit.

couple-newsletter2
Abonare la Newsletter pentru a fi primul care află despre ultimele noastre oferte, reduceri și programe noi.