chauffeur_header_desktop

Hertz Chauffeur Service

Acum transportul dumneavoastra si al colegilor dumneavoastra devine simplu si sigur!

Acum fiecare poate avea sofer personal… cu serviciul unic Chauffeur Drive de la Hertz, cea mai mare companie de inchirieri auto din lume.

Hertz. Idei originale pentru transport sigur si confortabil!

Airport Service

Soferii cu experienta va vor astepta la aeroport si va vor insoti pe tot itinerariul solicitat de catre dumneavoastra.
In scop de afaceri sau agrement, va vom transporta in conditii de lux, in timp ce va puteti pregati pentru intalnire, sa dati cateva telefoane sau sa va planificati timpul liber.

Door- to – Door & City- to – City Service 

Calatoriti in conditii de clasa I si evitati stresul cu un serviciu door to door sigur si de incredere.Lasati condusul si stabilirea traseului in seama noastra si bucurati-va de calatorie.

Customer Business Service 

Hertz este la dispozitia dumneavoastra. Soferul dumneavoastra personal va sta la dispozitie si va va conduce la destinatiile dorite, in timp util, se va ocupa de rezervarile dumneavoastra ( hotel, restaurant, teatru,etc.) lasandu-va posibilitatea de a va focusa pe lucrurile cu adevarat importante....dumneavoastra si vizitele dumneavoastra.

Special Occasions Service

Distrati-va...lasati condusul in seama noastra.
Nu este cazul sa va faceti griji pentru detalii, lasati asta in seama soferului dumneavoastra si bucurati-va de experienta de neuitat, fie pentru un eveniment de afaceri, nunta, sau o seara speciala in oras cu partenerul de viata.

Event Service

Avand alaturi serviciile celei mai mari companii de inchirieri auto din lume, puteti uita stresul din trafic. Cand se pune problema transportarii dumneavoastra sau a clientilor dumneavoastra la un eveniment deosebit, sau coordonarea unui numar mare de vehicule sau invitati, nici o sarcina nu este prea dificila pentru noi.

Tours & Sightseeing Service 

Descoperiti locuri frumoase si trasee magice stabilite de catre dumneavoastra.Va transportam impreuna cu prietenii sau ghidul dumneavoastra, acolo unde doriti. Bucurati-va de traseu si de peisajele care va inconjoara, si lasati in seama noastra condusul.

*Perioada minima de inchiriere : 12 ore.

CITESTE MAI MULT INCHIDE
couple-newsletter2
Abonare la Newsletter pentru a fi primul care află despre ultimele noastre oferte, reduceri și programe noi.