Informații referitoare la Coronavirus (COVID-19)

Deoarece impactul Coronavirus (COVID-19) continuă să evolueze, vă rugăm să reţineţi că rămânem dedicați să vă oferim aceeași experiența și servicii excepționale ca si pana acum.

Suntem în comunicare cu autoritățile responsabile cu privire la coronavirus (Covid-19) și luăm toate măsurile de precauție necesare pentru a ne proteja clienții, angajații și furnizorii, precum și pentru a contribui la întreruperea lanțului de răspândire.

Mai exact,

  • Organizația noastră respectă proceduri de curățare minuțioase pentru fiecare vehicul după fiecare închiriere.
  • Managementul companiei a emis indicații specifice tuturor angajaților implicați în procesul de livrare și colectare a vehiculelor pentru prevenirea și protecția împotriva Coronavirus, pe baza indicațiilor autorităților responsabile.
  • Toate sucursalele noastre sunt echipate cu materiale antibacteriene (șervețele, gel), care vor fi disponibile si pentru toți clienții.
  • În cazul în care un client sau angajat care este implicat în procedurile și operațiunile de zi cu zi legate de vehicule este afectat de coronavirus, societatea a pus la punct un proces de dezinfectare imediată a vehiculului și punctului de lucru, și de asemenea va trece la inspecția medicală necesara a tuturor angajaților care au fost implicați în procedura de închiriere.
  • În plus, a fost organizat un plan de Gestionare a Crizelor în cazul unui incident Coronavirus în Sediile şi Sucursalele Societăţii.

De asemenea, se menționează că orice informații cu privire la eventualele incidente legate de Coronavirus sunt gestionate exclusiv de Direcția de Sănătate Publică (DSP).

Întrebări frecvente cu privire la rezervarea mea

Ce se întâmplă dacă planurile mele se schimbă din cauza Coronavirus și a restricțiilor recente de călătorie impuse de guvernul din Romania?

Suntem conștienți de nevoia unei mai mari flexibilități pentru a gestiona mediul în continuă schimbare cu care ne ocupăm în prezent. Iată câteva modificări recente pe care le-am făcut pentru a vă ajuta.

  • Dacă restricțiile de trafic va obliga, puteți returna vehiculul într-o altă locație fără costuri suplimentare.

Ce se întâmplă dacă mi se cere să mă izolez sau sunt în carantină în urma ordinelor autorităților responsabile și nu pot returna un vehicul?

Dacă se întâmplă acest lucru, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Hertz și să evitați contactul cu vehiculul. Vom efectua ridicarea vehiculul de la adresă desemnată.

Ce se întâmplă dacă am contractat virusul și sunt în posesia unui vehicul Hertz / Dollar / Thrifty sau Firefly?

Dacă ați testat pozitiv pentru COVID-19, vă rugăm să anunțați cât mai curând biroul Hertz de unde ați preluat mașina.

Există o limită a numărului de pasageri permis într-un vehicul?

In funcție de deciziile Grupului de Comunicare Strategica din Romania, se POATE aplica o limitare a pasagerilor tuturor Vehiculelor în toată Ţara. Deoarece restricțiile pot suferi schimbări, va rugam sa ne contactați pentru mai multe informații.

Exista o excepție pentru familiile cu copii, unde pasagerii pot atinge numarul maxim admis (egal cu numarul de locuri ale unei masini). În acest caz, numai părinții și copiii au voie să se urce în mașină. Copiii adulți trebuie să poată prezenta autorităților documente de identificare.

În ceea ce privește curățenia și igiena mașinilor dvs.

Curățați mașinile într-un alt mod? Ce masuri de siguranța au fost luate in aceasta privință?

Compania noastră respectă proceduri de curăţare minuțioase pentru fiecare vehicul după fiecare închiriere. Conducerea societății a impus protocoale specifice tuturor angajaților implicați în procesul de livrare și colectare a vehiculelor pentru prevenirea și protecția împotriva coronavirusului, pe baza indicațiilor autorităților competente.

Cum se curăță mașinile dacă un client este confirmat sau suspectat că are COVID-19?

Am implementat noi protocoale de curățare care includ scoaterea vehiculului din circulație și dezinfectarea cu ajutorul unei terțe părți în cazul în care un client este suspectat sau despre care se ştie că este infectat cu COVID-19.

CITESTE MAI MULT INCHIDE
couple-newsletter2
Abonare la Newsletter pentru a fi primul care află despre ultimele noastre oferte, reduceri și programe noi.