Hertz | epipleon kalupseis body image 1280x305

Acoperire adițională

Fiecare închiriere de mașini cu Hertz Romania include scutirea de daune prin coliziune și asistență rutieră 24/7. Cu toate acestea, te aștepți întotdeauna la neașteptat. Din fericire, Hertz Romania are o gamă de acoperire adițională pentru a călători în liniște!

Super Collision Damage Waiver (SCDW): Reduceți-vă răspunderea la o taxă minimă, în funcție de grupul de mașini pe care l-ați ales, plătind o taxă suplimentară mică în prețul CDW.

Grupă auto Tarif pe zi
(+ TVA)
Participarea minimă
in caz de daună
A, B, K €13 €150
C, D, H, L, M €17 €200
N €25 €300
YL, 9 €32 €400

 

Super Cover (SUP): Utilizatorul poate fi acoperit (fransiza zero) în caz de furt total sau dauna a autovehiculului Hertz, cu condiția ca utlizatorul sa fi acceptat anterior taxele de acoperire pentru CDW, SCDW și TP sau rezervarea includea deja aceste asigurari. Daunele cauzate vehiculului, dedesubt și roților, nu sunt acoperite de nicio asigurare.

Grupă auto Tarif pe zi
(+ TVA)
A, B, K €7
C, D, H, L, M €10
N €12
YL, 9 €18

 

Windscreen Protection (WSP):Oferă acoperire împotriva consecințelor daunalitații parbrizului. Daca WSP nu este acceptată de catre utilizator, acesta suportă valoarea totală a daunelor aduse parbrizului. WSP nu este inclusă in asigurarea SUP.

Grupă auto Tarif pe zi
(+ TVA)
A, B, K €2
C, D, H, L, M €3
N €4
YL, 9 €5

 

Protecție împotriva furtului (TP)*Alegeți Protecție împotriva furtului pentru a vă reduce responsabilitatea financiară în cazul furtului mașinii închiriate la o taxă minimă, în funcție de grupul de mașini pe care l-ați ales.

Grupă auto Tarif pe zi
(+ TVA)
Participarea minimă
in caz de daună
A, B, K €6 €600
C, D, H, L, M €8 €750
N €12 €900
YL, 9 €16 €1,300* Protecția împotriva furtului nu acoperă furtul bunurilor personale din mașina închiriată.

couple-newsletter2
Abonare la Newsletter pentru a fi primul care află despre ultimele noastre oferte, reduceri și programe noi.