ygo_okok
Aygo 1.0  Din €300/lună (fara TVA)
Sunt interesat
Chiria include:
2.000 Km/luna si un sofer suplimentar gratuit
Mentenanță și reparații
Asigurare combinată cu scutire și asigurare de furt
Asistență rutieră gratuită și înlocuire în caz de avarie
Termeni și condiții - Flex Drive

Perioada lunară de închiriere începe de la data preluării autovehiculului și se reînnoiește lunar, după efectuarea plății în avans. În cazul în care plata lunară nu este efectuată, chiriașul trebuie să returneze mașina în termen de 24 de ore. Perioada minimă de închiriere este de o lună

Chiriașul trebuie să fie posesor al unui card de debit/credit valabil, acceptat de Hertz, pentru preautorizarea răspunderii financiare a chiriașului, precum și pentru achitarea taxelor finale de închiriere

Chiriașul trebuie să plătească în avans costul primei luni de închiriere precum și costul a 2 rate lunare, care vor fi considerate ca taxă unică de abonament, înainte de începerea închirierii. Dacă închirierea se reziliază după 18 luni fără nicio întrerupere, suma taxei de abonament este integral rambursabilă, în caz contrar va fi reținută

Chiriașul are dreptul de a rezilia închirierea în orice moment. Vă rugăm să rețineți că toate tarifele aplicabile pentru acest program au fost calculate la o bază calendaristică de 30 de zile. Nu se va face nicio ajustare a prețului pentru vehiculele returnate mai devreme decât data stabilită inițial.

Întrebări frecvente
Ce este Flex Drive?

Flex Drive vă permite să obțineți o mașină cu o rată lunară fixă și să o păstrați atât timp cât aveți nevoie de ea.

De ce să alegeți Flex Drive?

Deoarece Flex Drive este singurul program care vă permite să:

 • Ridicați vehiculul în 24 de ore
Ce este inclus în rata lunar?

Tarifele includ:

 • 2000 km/luna gratuit
 • Sofer suplimentar gratuit
 • Asigurare pentru daune din proprie răspundere (CDW)
 • Întreținere și reparații auto
 • Protecție anti-furt
 • Taxa de drum
 • Asistență Rutieră
 • Inlocuire masina in caz de avarie.
Cum funcționează plata pentru Flex Drive?

Flex Drive este un serviciu lunar bazat pe abonament. Înainte de ridicarea vehiculului, va trebui să plătiți o taxă inițială de abonament:

 • Taxa de abonament este egală cu valoarea a 2 chirii lunare
  Taxa de abonament este rambursată integral după 18 luni de închiriere continuă, în caz contrar va fi reținută
Flex Drive este disponibil doar pentru companii sau persoane fizice?

Flex Drive poate fi folosit de către oricine.

Grozav, sunt interesat! Cum pot începe o închiriere de tip Flex Drive?

Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți unul dintre vehiculele disponibile, să trimiteți cererea dvs., iar unul dintre agenții noștri vă va contacta în curând.

Ce se întâmplă dacă depășesc numărul de kilometri incluși?

În cazul în care depășiți numărul de kilometri inclusi, există o mică taxă care se aplică pe kilometru suplimentar.

Cum reînnoiesc închirierea?

Închirierea dumneavoastră este reînnoită automat în fiecare lună, după o tranzactionare cu succes a cardului dumneavoastră de credit/debit. Taxa inițială de abonament de 2 închirieri lunare poate fi plătită și prin transfer bancar.

Cum reziliez închirierea? Există o penalizare?

Pentru a rezilia contractul de închiriere, va trebui să ne informați prin e-mail cu cel puțin 6 zile înainte de scadența următoarei plăți. Dacă ați încheiat mai mult de 18 luni de închiriere continuă, taxa de abonament va fi integral rambursată, atâta timp cât nu există taxe posibile ca urmare a daunelor.

Când trebuie să iau mașina?

După ce am confirmat disponibilitatea, toate documentele necesare și plățile au fost finalizate, trebuie să ridicați în termen de 4 zile lucrătoare. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru, vă rugăm să rețineți că rezervarea va fi anulată.

De unde pot ridica vehiculul?

Puteți ridica vehiculul de la una dintre locațiile noastre din România. De asemenea, îl putem livra la ușa dumneavoastră pentru o taxă suplimentară.

Vă rugăm să rețineți că, dacă mașina pe care ați ales-o nu este disponibilă în zona dvs. din care doriți să o ridicați, o putem transfera contra unei taxe suplimentare.

Pot face upgrade la modelul de mașină în orice moment în timpul închirierii? Există vreun cost?

Desigur! Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați prin e-mail, indicând modelul de mașină de pe site-ul nostru pe care doriți să îl actualizați. După ce confirmăm disponibilitatea, vă vom informa pentru a plăti diferența de abonament între cele 2 modele de mașini.

De exemplu. dacă închiriați un vehicul cu un tarif lunar de închiriere de 250 EUR și la începutul închirierii ați plătit o taxă de abonament de 500 EUR. Dacă doriți să faceți upgrade la un vehicul cu o rată de închiriere lunară de 350 EUR, atunci suma suplimentară pe care vi se va cere să o plătiți este de 700 EUR-500 EUR = 200 EUR.

Vă rugăm să rețineți că după 18 luni de închiriere continuă, vi se va rambursa suma taxei inițiale de abonament (500 EUR), în timp ce suma suplimentară (adică 200 EUR în exemplu) va fi rambursată după ce s-au finalizat 18 luni de închiriere de la data plății.
Despre șofer

Care sunt cerințele minime ale șoferului pentru a conduce un vehicul Flex Drive?

Șoferul trebuie să:

 • Să aiba cel puțin 21 de ani
 • Să fii titular al unui permis de conducere românesc sau european de cel puțin 1 an
 • Fie deținătorul unui card de credit/debit
Poate altcineva să conducă vehiculul, în afară de mine?

Da, un șofer suplimentar este inclus în tariful lunar de închiriere ! De asemenea, puteți adăuga șoferi suplimentari în orice moment al închirierii.

Vă rugăm să rețineți că toți șoferii suplimentari trebuie să aibă cel puțin 21 de ani și să aibă un permis de conducere românesc, european și internațional de cel puțin 1 an.

Vehiculul este nou sau folosit?

Toate vehiculele disponibile sunt puțin uzate, nu au mai mult de 3 ani și toate au trecut inspecția tehnică în 19 puncte.

Cum pot face o programare la service?

Vă rugăm să contactați cea mai apropiată locație a noastră pentru a vă informa cum vă puteți programa autoturismul în service.

couple-newsletter2
Abonare la Newsletter pentru a fi primul care află despre ultimele noastre oferte, reduceri și programe noi.