offers-topbanner

Hertz Lease - Produse

Serviciul de inchiriere auto pe termen lung este conceput atat pentru companii, cat si pentru profesionisti independenti. Este optiunea moderna si alternativa de finantare care garanteaza ca puteti obtine automobilele pe care le doriti. Produsele si ofertele personalizate se potrivesc oricaror nevoi si va protejeaza capitalul, in timp ce va bucurati de toate solutiile, avantajele si serviciile Hertz.

Lease-it-New

Programul Lease-It-New este cea mai buna optiune pentru a inchiria automobile noi. Ne spuneti nevoile dvs., iar noi venim cu o gama de solutii din care sa alegeti ceea ce vi se potriveste. Hertz achizitioneaza tipul de autoturisme pe care le indicati, asigura finantarea lor si vi le pune la dispozitie, scutindu-va de timpul alocat procesului de achizitie.

Sale & Leaseback

Daca detineti deja automobile relativ noi, dar doriti sa beneficiati de inchiriere pe termen lung, Hertz le poate achizitiona si reinchiria catre dvs.

Programul va ajuta sa va scurtati lista de responsabilitati prin beneficiile sale:

  • Bugetarea exacta a costurilor de utilizare a autovehiculelor.
  • Reducerea costurilor de operare.
  • Preluarea riscului si a timpului necesar vanzarii autovehiculelor.

LeaseSaver

Cu acest produs, puteti selecta automobilele rulate din flota Hertz. Flexibilitatea oferita de acest program satisface nevoile dvs. si va ofera o multime de oportunitati pentru:

  • Reinnoirea flotei companiei la un cost mai mic.
  • A beneficia de un autovehicul clasa superioara cu costuri mai mici decat la achizitia directa a unui autovehicul nou.
CITESTE MAI MULT INCHIDE
couple-newsletter2
Abonare la Newsletter pentru a fi primul care află despre ultimele noastre oferte, reduceri și programe noi.